محققان اعلام کردند که مصرف روغن ماهی می تواند از علائم آب سیاه جلوگیری کند.
به گزارش بهداشت نیوز: آب سیاه دومین عامل اصلی نابینایی است که آن را به عنوان « بینایی» نیز میشناسند زیرا علائم مشخصی ندارد و فرد در طول عمر خود از آن آگاه نمیشود.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، اضافه وزن، دیابت، فشار خون بالا و افزایش فشار داخل چشم از عوامل احتمالی این بیماری هستند.
زمانی که مایعات درون چشم جمع شوند و به عصب بینایی و شبکیه فشار بیاورند، فشار داخل چشم رخ میدهد که به تدریج منجر به نابینایی میشود.
آکادمی چشمپزشکی آمریکا در آزمایشات مکرر بر روی چشم نشان داد که این بیماری میتواند با مصرف های آنتیاکسیدانی در غذاها درمان شود. در اینجا با برخی از این مواد غذایی آشنا خواهید شد.
روغن ماهی
طبق مطالعه دانشگاه ملبورن، مصرف های اسید چرب امگا 3 به مدت سه ماه متوالی، منجر به کاهش فشار داخل چشم در افرادی با علائمی از آب سیاه میشوند.
آستاکسانتین
آستاکسانتین یک کاروتنوئید بسیار قوی است که در مواد غذایی با رنگ نارنجی مایل به قرمز یافت میشود؛ از همین رو میتوان از جلبک و ماهی آزاد به عنوان عاملی برای پیشگیری و کاهش آسیب به شبکیه استفاده کرد.
مصرف 2 میلیگرم آستاکسانتین در روز میتواند کاهش فشار داخل چشم و دیگر علائم آب سیاه کمک کند.
بیلبری
بیلبری یک گیاه آنتیاکسیدانی با ترکیبات فنولی است که به صورت کپسولهای و پودرهای عصاره در دسترس است. مصرف 160 میلیگرم بیبری به میزان دو بار در روز میتواند علائم آب سیاه را درمان کند.
کوآنزیم کیو10
این کوآنزیم یکی دیگر از آنتیاکسیدانهایی است که از بروز برخی از علائم آب سیاه جلوگیری میکند. مصرف 300 میلیگرم این کوآنزیم به همراه ویتامین E از سوی کارشناسان تغذیه توصیه شده است.
منیزیم
منیزیم با بهبود جریان خون چشم و جلوگیری از دست دادن سلولهای غدد لنفاوی بهترین انتخاب برای درمان آب سیاه است. مصرف 250 میلیگرم از این میتواند به کاهش علائم آب سیاه کمک کند.
فرانیوز سیاه ,مصرف ,فشار ,علائم , ,کاهش ,فشار داخل ,میلیگرم ,مصرف های ,سیاه جلوگیری ,کاهش فشار ,مصرف های آنتیاکسیدانی منبع
درباره این سایت